محمد نبوی فرد ساعتی پیش در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین در سبزوار متوسط سرانه مصرف کنونی ماهی در این شهرستان را شش کیلوگرم عنوان کرد وافزود : این میزان در سال 1380 حدود 100 گرم بوده است .
وی میزان متوسط سرانه مصرف ماهی در کشور را هشت کیلوگرم و در جهان رابالغ بر 18 کیلوگرم ذکرکرد و یاد اور شد : باید در جهت ترویج فرهنگ استفاده بیشتر از گوشت ماهی در میان خانواده ها تلاش کرد.
مسوول شیلات مدیریت جهاد کشاورزی سبزوار دسترسی آسان مردم به مراکز تولید و فروش ماهی، برگزاری کلاسهای آموزشی طبخ آبزیان و آشنایی با فواید آبزیان را بخشی از دلایل افزایش مصرف ماهی در این شهرستان دانست .
وی با بیان اینکه سبزوار با تولید سالانه هزار و 466 تن ماهی سردابی و گرمابی برای دومین سال متوالی در خراسان رضوی مقام نخست را کسب کرده است تصریح نمود : در این راستا نیز حدود دو میلیون و 460 هزار قطعه بچه ماهی در 115 استخر دومنظوره در این شهرستان رها سازی شده بود.
وی با اشاره به اینکه حدود 25 درصد تولیدات ماهی گرمابی و سردابی خراسان رضوی مربوط به شهرستان سبزوار می باشد خاطر نشان کرد : هم اینک 1500 منبع آبی در شهرستان سبزوار وجود دارد که تنها هفت درصد آن دومنظوره بوده و برای تولید ماهی استفاده می شود.
نبوی فرددر عین حات اظهار داشت : منابع آبی سبزوار قادر است تولیدات ماهی سردابی و گرمابی را تا 600 تن در سال افزایش دهد.
بیشتر گونه های ماهی گرمابی و سردابی در سبزوار شامل آمور سفید پرورشی، کپور و قزل آلای رنگین کمان است. / انتهای پیام
نظر شما